Menu
MENU

Thermal Body Mapping™

Thermal Body Mapping™ – Alt starter med kroppen

Thermal Body Mapping™ er en metode som benytter varmesøkende kameraer for å måle kroppstemperatur. Vi har brukt Thermal Body Mapping™ for å kartlegge hvordan kroppen fungerer når du trener, og hvilke krav forskjellige deler av kroppen har. På bakgrunn av funnene har vi utviklet en kleskolleksjon med tre lag som jobber sammen, skreddersydd for perfekt utendørstrening.

Under kan du lese om de fem viktigste egenskapene ved våre produkter. Egenskaper som er beskrevet er markert i rød farge på bildet til venstre:

TBM_Compression_1000x1000-1-300x300

_________

Kompresjon på de rette stedene gir en bedre opplevelse og et bedre resultat av treningsøkten. Vi har kompresjonsmaterialer der du trenger det for å unngå hevelser og stølhet.

TBM_Insulation_1000x1000-300x300

_________

Rett temperatur er essensielt, både for komfort og prestasjon, når du trener. Like viktig som å ikke bli overopphetet er det å ikke bli kald, derfor har vi plassert isolasjonspaneler der det trengs mest.

Fukttransport_________

Trener du hardt trenger du plagg som holder deg tørr. Derfor har vi plassert materialer som effektivt frakter fukt bort fra der du produserer mest svette. Vi har også et ryggpanel på alle overdeler slik at fukt kan transporteres effektivt mellom plaggene.


_________

Det å holde kroppen i riktig temperatur når du trener er viktig for både komfort og prestasjon. For å unngå at du skal overopphetes har vi plassert ventilasjonspaneler der det er behov for det.

_________

Om man trener utendørs er været alltid en faktor, da trenger du klær som er laget for det. Vi bruker avanserte materialer som er laget for å holde været ute, samtidig som det ikke går utover komfort og kvalitet.