Menu
MENU

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rottefella MOVE™ System - Focus on innovation

Vi i Rottefella er pådrivere av innovasjon. For ti år siden introduserte vi bindinger som kunne flyttes på skiene. Med Rottefella MOVE™ øker skigleden ytterligere. Den nye teknologien gjør det enda enklere enn før å flytte bindingen. I tillegg gjør MOVE™ teknologien deg klar for en rekke framtidige tekniske nyvinninger.

MOVE-System

Å flytte bindingen på skien er en effektiv og enkel måte å justere feste og glid på – ikke bare på felleski, som har permanente festesoner, men også på ski som må smøres. Med MOVE™ Switch kan du nå flytte bindingen uten å ta av deg skiene, slik at du alltid har godt feste i oppoverbakkene og god glid når du skal ned igjen.

Rottefella MOVE™-systemet består av NIS 2.0-plate, inserts for Rottefellas nye og eldre bindinger og manuell MOVE™ Switch. Rottefella MOVE™ Electric kommer i 2018-2019-sesongen.

NIS-2.0

NIS 2.0 PLATE

I ti år har den Rottefella-utviklede NIS-platen vært nærmest en standard for hvordan bindingen festes til langrennsski; dermed var det også på høy tid denne funksjonen ble videreutviklet. NIS 2.0-platen med MOVE™ Interface utgjør grunnmuren i det revolusjonerende Rottefella MOVE™-systemet.

NIS 2.0-platen er en oppgradert festeplate, optimalisert for å flytte bindingen på skien. Platen er rigget for en rekke funksjoner som vil komme de neste sesongene. Først ute er MOVE™ Switch, og neste år kommer Move™ Electric, en elektronisk girløsning med fjernkontroll på staven. Begge løsningene gir deg muligheten til å flytte bindingen i fart.

I første omgang vil du finne NIS 2.0-platen på Madshus Redline IGS felleski. Madshus er Rottefellas lanseringspartner.

Insert

INSERTS

Rottefella Inserts gjør at du kan bruke NIS 2.0-platen sammen med alle Rottefella-bindinger, enten de er helt nye eller noen år gamle. Du trenger med andre ord ikke kjøpe nye bindinger for å ta i bruk ski med Rottefella MOVE™interface.

Med NIS 2.0 lanserer vi tre inserts, som blant annet gjør at du kan bruke NIS 2.0-platen sammen med tidligere NIS-bindinger.

Det finnes tre forskjellige inserts:

NIS-insert:
Med denne inserten kan du bruke alle bindinger som passer til de gamle NIS-platene. Denne inserten, sammen med NIS 2.0-platen, erstatter den tradisjonelle NIS 7-klikksplaten.

MOVE insert:
Med denne inserten kan du ta i bruk Rottefella MOVE™ Switch.

MOVE™ Electric insert:
Med denne inserten kan du ta i bruk Rottefella MOVE™ Electric, som blir lansert i 2018/2019-sesongen.

 

MOVE-Unit-Manuel

MOVE™ SWITCH

MOVE™ Switch er den første funksjonen som er unik for MOVE™-systemet. Med Switch kan du flytte bindingen uten å ta av deg skiene, og med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart. Dermed får du bedre feste i oppoverbakkene og bedre glid i nedoverbakker, litt på samme måte som du girer på sykkel.

Med MOVE™ Switch kan du flytte bindingen opptil 45 mm fremover eller bakover, noe som gir merkbart bedre feste eller glid.

Rottefella MOVE™ Switch er godkjent av FIS, og kan brukes i alle konkurranser.

Pro-Classic

KOMPATIBILITET 

Rottefella MOVE™ med Switch er kun kompatibel med NIS 2.0-platen og riktig insert. Ved å sette inn NIS insert, er NIS 2.0-platen kompatibel med alle tidligere NIS bindinger. I 2017/2018-sesongen vil kun Rottefella Pro Classic være godkjent og mulig å bruke sammen med MOVE™ Switch.