Menu
MENU

Kundesenter

Kjøpsbetingelser

Levering og frakt

Fri frakt på ordre over 1500,-. Alle ordre sendes med posten.

Leveranser

Ordre sendes normalt med Posten og leveringstiden er 1-3 virkedager. I hektiske perioder kan leveringstiden bli noe lengre. Du vil motta hentemelding fra ditt lokale postkontor. Uavhentede pakker blir returnert for kundens regning. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må du være over 18 år.

Garanti

På alle våre skibindinger har vi 5 års garanti.

Bytte og retur

Ved bytte eller retur benytter du vedlagt returskjema og adresselapp. Sendes via posten til Rottefella på kjøpers regning.

Reklamasjon

Hvis produktet du har mottatt ikke står til forventningene, bes du ta kontakt med oss på post@rottefella.no.

Montering av produkt

Du finner monteringsanvisning for hvert produkt under produktinformasjonen til produktet.
Rottefella i sosiale medier: Facebook, Instagram

Adresseendring

Det er kundens ansvar at han/hun er oppført med korrekt informasjon. Endringer gjøres på “min side”.

Priser

Alle priser er oppgitt inkludert merverdiavgift. Vi tar forbehold om feil på priser og andre tekniske feil på siden. Kostnader uttover produktets priser får du opplyst når du går til kassen med handlekurven din.

Betaling

Kjøp betales enten med kredittkort eller faktura. Vår samarbeidspartner på betaling er Klarna.

Angrerett

Angrerettskjema ligger i pakken med produkter du mottar fra oss og legges også ved ordrebekreftelsen du får på mail. I henhold til norsk lovgivning ( Angrerettloven § 21) er angreretten er på 14 dager fra varene er mottatt. Du må derfor gi oss melding om at du andrer kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Det kan du gjøre enten på e-post til post@rottefella.no, eller tlf 32792520 (innenfor åpningstidene).

Uavhentede varer

Hvis du ikke henter varene dine på utleveringssted eller ikke betaler for pakken vil du bli belastet et gebyr på kr. 200,-, for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med forsendelsen.

Copyright

Innholdet på denne nettsiden er Rottefella sin eiendom og er beskyttet etter opphavsrett, varemerke- og markedsføringslovgivning

Returadresse

Rottefella AS, Industriveien 1, 3490 Klokkarstua