Menu
MENU

Join us outdoors - Blogg

Helt siden 1927 har vi jobbet med å binde sammen folk og natur. Ute trener vi hodet like mye som kroppen. Vi jager ikke blodsmak i munnen eller motbakkeøkter, men den unike følelsen av en tur i sol, snø, regn eller vind. Vi vil møte naturen, ikke slite på mølla. For utetrening gjør trening til opplevelser, og opplevelser til minner. Det gir oss balanse. Balanse mellom ute og inne. Kontor og natur. Vi ønsker å senke terskelen for å trene ute gjennom å opplyse, inspirere og sette treningen fri. Invitere deg til å se naturen på ny. Vi gjør det enkelt og gøy å trene.

BLI MED UT!

Nivå

1

Passer perfekt for deg som ikke har trent regelmessig de siste årene.

Nivå

2

Passer for deg som trener sporadisk, og har gjort det jevnt og trutt de siste årene.

Nivå

3

Dette nivået gir selv de sprekeste en utfordring. Dette nivået er for deg som har trent regelmessig over en lengre periode.

VÅRE AMBASSEDØRER

Øystein er gründer og personlig trener ved DRIV trening. Han har bred kunnskap og lang erfaring som trener og motivator. Det er nettopp denne kunnskapen han benytter når han til daglig jobber med å hjelpe mennesker nå sine mål. Personlig setter han stor pris på å trene ute i naturen når det lar seg gjøre.

Astrid er en av Norges fremste langrennsutøvere med en rekke medaljer fra nasjonale og internasjonale konkurranser og mesterskap. Hun er en selvutnevnt naturelsker, og trener ute fordi frisk luft er godt for både kropp og sjel.

Anine er tidligere junior verdensmester i både skiorientering og orientering. Hun har brukt naturen som sitt treningssenter siden ung alder. Det er i naturen hun finner inspirasjon – i både variasjonen og frihetsfølelsen den gir.

Nicholas er en mann som elsker å trene utendørs hvor han kan nyte naturen og årstidene. Ute er ingen dag lik, og aktivitet i skog og mark hjelper Nicholas med å holde hodet skjerpet når han er på jobb i Hydro og i en hektisk hverdag med mye reising.

Trym er en av stjernene på Telemarklandslaget. Han vet hva som skal til for å bli bedre, og jobber med det målet for øyet hver eneste dag. Trym setter pris på alle årstidene og trener ute uavhengig av vær og vind. Han holder likevel en knapp på at vinteren må være den beste årstiden, for luften er aldri så frisk som da.

Ole Bustad er en entusiast for utendørstrening, og er svært interessert i både sykkel og ski. Han er en toppmosjonist, som har funnet frem til en formel som gjør det mulig for han å sjonglere karriere og hektisk familieliv med imponerende idrettsprestasjoner. Han ser treningsmuligheter der andre ser pausemuligheter. Han restituerer i naturen mens han går til butikken og trener mens han sykler til jobb. For Ola er utetrening først og fremst en naturopplevelse.

VÅRE GLADE AMATØRER

Se hvordan det gikk da våre kjære amatører skulle teste ut treningsprogrammene.