Menu
MENU

Impulse

WOMEN'S JACKET PINK GLOW

SKU: 60202121

Når du trenger en litt varmere jakke som også kan holde været ute, er Impulse et sikkert valg.

  • Polartec Power Wool™ på armene
  • Polartec Alpha™ holder kroppen tørr
  • Brystlomme

* Påkrevde felt

1 999,-
1 999,-

Lagerstatus: På lager 48 timers levering


 |  Fri frakt over 1500,-  |  Sendes innen 24 timer på virkedager | 


 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Materialene i Impulse jakken gjør den til det perfekte valg når du trenger en lett jakke til treningen. Den unike blandingen av Schoeller Spirit og Polartec Alpha® i front frakter fukt ut fra jakken, samtidig som den er vannavstøtende. Polartec Power Wool™ på ermene holder deg varm. Disse materialvalgene er gjort med utgangspunkt i Thermal Body Mapping™.

Som alle våre overdeler, har også Impulse jakken ryggpanelet som hjelper til med å transportere fukt bort fra huden og utover, samtidig som det sørger for ventilasjon av luft som gjør at man ikke blir overopphetet.

Alle våre mellomlag er i HiVis farger, det vil si at klærne våre er designet med materialer i de fargene som forsvinner sist når dagslyset blir borte. Dette er viktig når du er i skogen eller i løypene, der refleks ikke har noen effekt.

Produktomtaler

Perfekte allround jakken!

Dette har blitt min favoritt gjennom hele vinteren og våren. Holdt meg varm på topptur, perfekt til og fra trening og for en tur på butikken. En god jakke som holder godt på varmen samtidig som den transporterer fuktighet. God framlomme som er perfekt for telefon. Perfekt på tur, men litt kald når man ikke er i aktivitet. Da passer den fint under boblejakka :)
  • Rangering
Posted 09.05.2018 by Torunn

Skriv din egen omtale

Du omtaler: WOMEN'S JACKET PINK GLOW

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
STØRRELSESGUIDE

Velg riktig størrelse først som sist

Vår kleskolleksjon er designet for å passe perfekt til kroppen din. Bruker du vanligvis medium størrelse er det store sjanser for at du blir fornøyd med samme størrelse i vårt treningstøy også. For å sikre at du blir 100% fornøyd med treningstøyet vårt er det viktig at du benytter riktig størrelse på kroppen. Benytt derfor vår størrelsesguide for å finne din beste passform. Dersom du faller mellom to størrelser anbefaler vi at du går ned på størrelse.

Baselag

Mellomlag

Ytterlag